BioTech Iso Whey Zero

BioTechUSA Iso Whey Zero to wysokiej jakości izolat białka serwatkowego wykonany z natywnego białka, które zachowało swoją naturalną strukturę, niezmodyfikowaną ani nie zmienioną.

  • Najczystszy izolator;
  • Białko natywne;
  • Bez cukru (mniej niż 0,5 grama cukru);
  • Bez laktozy;
  • Bezglutenowe;
  • Bez tłuszczu (mniej niż 0,5 grama tłuszczu);
  • Bez konserwantów;
  • „Bez aspartamu”.

Skład Iso Whey Zero, skład składników odżywczych w porcji (1 miarka – 25 gram) produktu:

  • Kalorie – 93
  • Tłuszcz – 0,5 gr., w tym. tłuszcz nasycony – 0,3 gr.
  • Węglowodany – 1,3 grama, w tym. cukier – 0,5 gr.
  • Sól – 0,18 gr.
  • Białko – 21 g.

Jak przyjmować Iso Whey Zero, zalecenia dotyczące stosowania

iso whey zero

Wymieszać 1 porcję (1 miarka – 25 gramów) z 200-350 ml wody. W dni treningowe spożywać 1 porcję rano i 1 porcję bezpośrednio po treningu. W dni nietreningowe spożywać 1 porcję rano i 1 porcję po południu. Należy przestać używać produktu, jeśli poczujesz jakiekolwiek nieprawidłowości w swoim zdrowiu. Nie należy przekraczać zalecanej dawki. Produkt nie powinien być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.

Jakość surowców ma kluczowe znaczenie dla skuteczności Twoich treningów. Native Whey to najwyższej jakości składnik białka serwatkowego. Jest teraz używany w niektórych naszych produktach.

Białko natywne w Iso Whey Zero jest wytwarzane ze świeżego mleka od krów z wolnego wybiegu i karmionych trawą i jest wolne od antybiotyków i syntetycznych hormonów. Dzięki specjalnemu procesowi technologicznemu nasze białko zachowuje swoją strukturę białkową.

Wszystko zaczyna się od podstaw, dlatego dla BioTechUSA niezwykle ważne jest, aby mleko wykorzystywane do produkcji natywnego białka pochodziło wyłącznie od krów z wolnego wybiegu. Dlaczego to jest ważne? Ponieważ wolno wypasane krowy żyją w swoim naturalnym środowisku i żywią się trawą niemodyfikowaną genetycznie, pozyskiwane z nich składniki nie zawierają żadnych przemysłowych dodatków ani antybiotyków. Świeże mleko od krów z wolnego wypasu jest pasteryzowane, a następnie transportowane do zakładu Native Whey, gdzie zostaje przekształcone w specjalny składnik bazowy w produktach białkowych w proszku, które nie zawierają żadnych produktów ubocznych.